Toen ik nog een kind was, was het moeten dragen van een bril zo ongeveer het ergste wat je kon overkomen. Je was meteen een nerd en je werd uitgelachen. Toegegeven, de kinderbrillen van toen waren dan ook een verschrikking: lelijk en niet om aan te zien. Dat gold sowieso voor brillen in die tijd. Ook brillen dames zagen er bijvoorbeeld niet uit. Dat veranderde toen modeontwerpers zich met de ordinaire bril gingen bemoeien. De bril werd een modestatement, je kon ermee pronken en je kon er een statement mee maken. Op de catwalk werd de bril een item dat werd besproken en dat paste bij de outfit die het model droeg. Of de bril was zo opvallend dat hij juist de aandacht wegtrok van de kleding. Brillen werden hip. Zo hip zelfs dat ook mensen die geen bril nodig hadden een bril gingen dragen met gewoon glas. Kortom: voor een bril hoef je je niet langer meer te schamen. En dat is maar goed ook want brillen zijn nu gewoon leuk om te dragen.

Kinderbrillen zijn mooi

Dus als nu je kind een bril nodig heeft dan is er geen man overboord. Samen met je kind kun je online kinderbrillen met een leuk montuur uitzoeken. Je kunt zelfs online passen in de online paskamer met behulp van de camera op je laptop. Zo kan je kind meteen zien hoe de bril staat. Het is belangrijk dat je je kind veel laat zien zodat hij echt iets uit kan zoeken wat hij mooi vindt. Want ondanks alle leuke monturen blijft het voor een kind toch een hele stap om van de ene op de andere dag met een bril op in de klas te verschijnen. Commentaar zal hij hoe dan ook krijgen. Maar alles went snel voor een kind dus zijn bril ook. Grote kans dat sommige kinderen zelfs jaloers zijn op die leuke bril.

Brillen dames: veel keuze

Heb je zelf een bril nodig dan heb je als vrouw ook een zeer ruime keuze. Ook jij kunt veel brillen online passen. Ga hierbij ook eens naar een montuur die je in het echt misschien niet zo snel zou kiezen. Het totaalplaatje kan je nog verrassen. Online kopen kan bovendien ook goedkoper uitpakken zodat je wellicht kan gaan voor twee heel verschillende monturen. Hoe dan ook: kies een montuur uit die iets zegt over jou. Zo maak jij met jouw bril een echt modestatement!